Logo
 
 

תפריט טנדוקה

 
דף הבית > תפריטים > תפריט יינות
 
 

מבעבעים

 
 
קאווה די מארמו, קאוויקיולי, איטליה
 
15 / 70
 
בעבוע אלגנטי ומירקם תחרתי נעים בחך מיטיבים להשתלב בריחות ובטעמים הפירותיים של יין מאוזן היטב זה
 
 
למברוסקו דונאטו רוזה, קאוויקיולי, אמיליה רומניה, איטליה
 
18 / 65
 
יין סמוק מבעבע קלות, חגיגי ומשובח. הוא בעל טעמי פרי אדום טרי, עם ניחוחות פרחוניים רעננים וסיומת מצויינת. היין כשר לפסח למהדרין
 
 

יינות הבית

 
 
קברנה סוביניון קזה די לואיג'י, לואיס פיליפה אדוארדס, צ'ילה
 
24 / 58
 
יינות קאזה די לואיג'י הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.
 
 
שיראז קזה די לואיג'י, לואיס פיליפה אדוארדס, צ'ילה
 
24 / 58
 
יינות קאזה די לואיג'י הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף
 
 

יינות לבנים

 
 
דלתון פומה בלאן D, דלתון, ישראל
 
27 / 100
 
יין מעוגל, בעל חומציות מאזנת עדינה, ושפע של טעמי פירות, בוקה עתיר ניחוחות של ליצ'י, מלון ומעט אשכוליות המאוזנים על ידי ניחוח מעושן קל מהחבית.
 
גוורצטרמינר, גוש עציון, ישראל
 
25 / 95
 
גוש עציון גוורצטרמינר האלון הבודד עשוי 100% ענבי גוורצטרמינר שגדלו באקלים קר ובאדמת טרשים ונבצרו ביבולים נמוכים במיוחד. הנו מאוזן מאוד ובעל חמיצות מרעננת. טעמו הרמוני וחלק, עם נוכחות וסיומת מצוינת.
 
 
דלתון שרדונה D, דלתון, ישראל
 
25 / 95
 
זהו יין קליל, פירותי וקייצי. מורגשים ניחוחות של אשכולית, אפרסק ותפוח ירוק. בפה מודגשת חומציות מאוזנת וסיומת נעימה ומרעננת
 
 

יינות אדומים

 
 
דלתון קברנה סובניון D, דלתון, ישראל
 
32 / 122
 
ענבי הקברנה סוביניון ליין זה מגיעים מאזור רמת דלתון שבגליל העליון. היין, המשביח בחביות עץ אלון במשך כ 10- חודשים, עשיר בטעמי פרי ומאוזן היטב. הוא מציג ניחוחות של מנטה, אוכמניות ודובדבנים בשילוב ניחוחות שנף וקרמל הנובעים מהשהייה בחביות האלון
 
דלתון שירז D, דלתון, ישראל
 
122
 
הענבים מגיעים מכרם ספסופה אשר למרגלות הר מירון והיין משביח בחביות עץ אלון אמריקאי חדשות לתקופה של 10 חודשים. צבעו כמעט שחור. הבוקה עתיר ניחוחות שוקולד מריר, שנף ומנטה. בחך המרוכז מאוד נוספים טעמי פלפל שחור, שוש ודובדבן שחור. הסיומת ממושכת
 
בזלת מרלו ברונזה בזלת, ישראל
 
150
 
מרלו רזרב הוא יין מכרם בודד במושב שעל בצפון רמת הגולן single-vineyard כאשר הענבים מהם הוא מיוצר מגיעים מחלקה אחת שנבחרה בקפידה . היין עבר תסיסה במכלי נירוסטה ולאחר מכן יישון במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות ( seguin moreau ) לפני שיווקו הוא מיושן בבקבוק למשך 3 חודשים נוספים לפחות
 
גמלא מרלו רמה“ג, ישראל
 
118
 
מופק מענבים שגודלו בכרמים הממוקמים במרכז ובצפון רמת הגולן, אזורים שנמצאו מתאימים ביותר לגידול מרלו איכותי. היין התיישן במשך 9 חודשים בחביות אלון צרפתי
 
 
דלתון מרלו D, דלתון, ישראל
 
32 / 122
 
הענבים לייצור מרלו דלתון מגיעים מכרמי היקב אשר בכרם בן זמרה, מושב ספסופה ומירון. היין משביח כ 10- חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. הוא עשיר בארומות וטעמים אופייניים של שזיפים, פלפל וציפורן
 
דלתון עלמה בורדו, דלתון, ישראל
 
170
 
תמהיל קלאסי של ענבי קברנה סוביניון ומרלו. לאחר שהייה של כ 12- חודשים בחביות מעורבב הבלנד הסופי מהיינות הנבחרים ומושבח בחביות כחודשיים נוספים. זהו יין מלוטש וגסטרונומי, המפגין עושר פירותי באורח אלגנטי עד מאוד. הבוקה עשיר מאוד בניחוחות פרי מתובלים, ואילו הגוף מלא ועשיר, עם מיצוי פרי מצוין ומבנה טוב.
 
בזלת קברנה ברונזה בזלת, ישראל
 
178
 
קברנה סוביניון מיוצר מענבים שנבחרו בקפידה במיוחד עבור יין זה. היין עבר תסיסה במיכלי נירוסטה ולאחר מכן יישון במשך 8 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות. לפני שיווקו הוא מיושן בבקבוק למשך 3 חודשים נוספים לפחות
 
גמלא קברנה רמה“ג, ישראל
 
118
 
מיוצר מענבי קברנה סוביניון המגיעים בעיקר ממספר כרמים ברמת הגולן הקרירה ומכרם אחד הממוקם בגליל העליון. היין התיישן למשך שנה בחביות עץ אלון צרפתי